Akryl display

 

Akryl display gør det lettere at fremhæve visitkort m.m.

 

Vi kender alle akryl displays – de små, men fikse rammer danner centrum for udstillinger, restauranter,lobbyer og butikker med pamfletter over hele landet. Alle har en tendens til at glemme de smarte akryldisplays, når der skal købes skilte og udstillingsgenstande til nye forretninger, men ikke desto mindre er desmå info displays ganske vigtige at have med!

Et akryl display er en lille stander beregnet til at indeholder foldere og pamfletter af enhver art. Har du envirksomhed med et kontor, kan der passende stå en masse information om virksomheden i sådanne infodisplays. Også restauranter har ofte et akryl display stående med menukort, fastfood restauranter ditto,mens supermarkeder bruger akryl displays som en mulighed for at placere kontaktoplysninger på en diskretog professionel måde.

Super billige akryl displays

Et akryl display er en af de billigste måder, hvorpå du kan fremhæve information til din virksomhed.Normale modeller kan anskaffes for et beløb mellem 20 og 50 kroner, alt efter hvor stort et info display, duønsker.Det er desuden ikke uden grund, at vi vælger at kalde akryl displays for info displays her på Aalborg Skilte –det er trods alt et display, hvor du kan fremvise præcis info om din virksomhed og dertilhørende ydelser tilalle interesserede!
Akryl displays kan både fås i skæve og lige konstruktioner med vertikale og horisontale linjer. Af eksemplerpå kendte akryl displaytyper burde du blandt andet være i stand til at genkende visitkorsholdere,turistkortsholdere og små menu-holdere på restauranter. Vi bruger akryl displays overalt i vores hverdag –også selvom vi ikke lige altid opdager det!

Mange modeller og typer af info displays og akryl displays

Hos Aalborg Skilte fører vi et bredt udvalg af akryl displays, der burde opfylde alle de ønsker og behov, dumåtte have. Der er naturligvis mulighed for rabat ved køb af flere akryl displays, hvorved vores i forvejenbillige info displays bliver endnu billigere. Køber du et par stykker, er du næsten garanteret landets billigsteakryl displays i en sådan glimrende kvalitet!
Din virksomhed kan ikke undvære dem, men alle har tendens til at glemme dem; de lækre og smarte akryldisplays, der får hverdagen til at hænge sammen, kan ses herover!