Klistermærker

 

Klistermærker bliver bare hængende.

 

Klistermærker er lige så interessante for voksne mennesker, som de er sjove for børn: klistermærker er nemlig en genial måde at markedsføre sig på, da budskabet om noget bliver hængende. Aalborg Skilte har i mange år produceret egne klistermærker af høj kvalitet - og hvad betyder det så?
At vores klistermærker er lidt bedre end alles andre betyder blandt andet, at de er skabt af selvklæbende materiale, der kan stikkes til så godt som alle overflade med undtagelse af devåde af slagsen. Dernæst kan vores klistermærker også nemt fjernes, når tiden er inde tildette, og det endda uden at efterlade limrester på overfladen.

Klistermærker med muligheder

Budskabet, du kan udsende på dine klistermærker, er op til dig: kontaktinformationer, ekstragode tilbud, logo, et kort over kontorets placering i Danmark eller noget helt andet er muligheder på omdelte klistermærker. Du har altid mulighed for at ringe til os for at høre videre om, hvordan du med klistermærker har mulighed for at tage din markedsføring til et helt nyt niveau.

At benytte klistermærkerne med dine firmainformationer eller hamrende gode tilbud kan både gøres til messer, til almindelige forekomster, rundt omkring i egne rum samt masser af andre steder - Vi anbefaler dog ikke, at du får trykt professionelle klistermærker for så at placeredem på samtlige biler på en stor parkeringsplads, men ellers er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Klistermærker med mængderabat

Des flere klistermærker, du har brug for at få produceret, des lavere en stykpris har vi mulighed for at tilbyde dig. Vi har naturligvis også mulighed for hos Aalborg Skilte at lave disse klistermærker i et væld af forskellige størrelser, herunder alle de almindelige og anerkendte størrelser. Du misser ikke noget med billige klistermærker fra nord på!

Klister mærker, men som folietekst

Klistermærker i form af løse bogstaver kan sagtens lade sig gøre. For kreationen af sådanne billige klistermærker henviser vi dog til vores side om folieprint, da denne side ikke er passende for sådanne løse bogstaver.

Har du spørgsmål vedr. klistermæker er du meget velkommen til at kontakte os.

Billige klistermærker er en glimrende måde at markedsføre dig selv og din virksomhed på.Det er ikke alene billigt, men du får også en opmærksomhed med de rette og interessante klistermærker, du ikke får ved hjælp af normale reklameformer.Tag kontakt til os for at høre ad om vores klistermærker - både de billige, store, små og handy til enhver situation, hvor dit budskab skal blive hængende!

 Klistermærker kan bruges som dekoration på vinduer, mærkning af værktøj, dekoration på biler, til uddeling ved arrangementer m.m. – mulighederne er næsten uanede, og budskabet bliver hængende!

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.