Profil

Aalborg skilte:

Aalborg skilte dækker over hele spektret af skilte og reklameløsninger – fra de traditionelle malede løsninger til de nye elektroniske. Alt samlet i ét hus. Derfor er vores fokus på kommunikationsløsninger med vægt på kvalitet, service og pris. Samtidig er vi bevidste om den tillid, vi som samarbejdspartner skal leve op til.

 

Erfaring:

Med mange års erfaring og engagerede medarbejdere ser vi det som en del af opgaven at sørge for en problemfri produktion hos dig – at produktionen kører som den skal, når den skal.

 

Produkter:

Blandt vores primære produkter finder du specialiteter som facadeskiltebyggepladsskilteog stadionskilte. Men vi har også produktion af storformatprint til klistermærker, folieprint og reklameflag. Seneste nyt er forhandling af displays, hvilket er blevet en stor del af vores produktsamling. Her kan du finde produkter som roll-up, messesystemer og beachflag. Sidst men ikke mindst laver vi selvfølægelig også bilreklame.

 

Totalleverandør:

Efterhånden som vi har udvidet vores varesortiment er der flere der er begyndt at bruge os som totalleverandør, vedrørende skilte og reklameløsninger. Det sætter vi stor pris på, og arbejder hele tiden på at kunne servicere på så mange områder som muligt.

Servicering:

Når det handler om leverancer til tiden, kvalitet og aftalte pris, er det en selvfølge får os, at dette bliver overholdt. Da vi ved hvor vigtigt det er med en samarbejdspartner man kan stole på. Rent produktionsmæssigt er vi naturligvis med i forreste række, og det gælder både med maskiner til produktion såvel som metoder til udførsel af dekorationer. Det giver os selv og vores kunder en sikkerhed for god kvalitet hver gang, uanset opgavens type.

Uforpligtende tilbud behandles hurtigt og professionelt.

Vi ser frem til en spændende dialog…

De venligste hilsner
 Aalborg skilte