Facadebogstaver

 

Facadebogstaver

 

Med facadebogstaver opnår man en stilren og moderne skilteløsning, der passer ind i de fleste miljøer og arkitekture.

Det er kun fantasien der sætter grænsen når det gælder facadebogstaver, de kan laves i alle former og farver og selvfølgelig tilpasses i forhold til ethvert logo. Facadebogstaver bruges mest i forbindelse med facadeskiltning, men kan også bruges til messer, i receptionen, i butikken m.m.

Facadebogstaver kan laves i forskellige materialer:

Der er flere muligheder med udforming af facadebogstaver, de kan laves i mange forskellige materialer, og bygges op med svøb på kanterne for at skabe ekstra tykkelse:

Acryl – Aluminium – Alusandwich – PVC – Jern

Kobber – MDF – Messing – Rustfrit stål – Træ

Alt efter opgavens behov, kan vi levere facadebogstaver i det materiale der passer bedst – både inde og ude.

Efterbehandling af facadebogstaver:

Alle facadebogstaver kan leveres lakeret eller med påsat folie, og derved holde den røde tråd i forhold til designmanual, koncept, visuel identitet m.m. Hvis man ønsker at detaljerne skal være perfekte, kan facadebogstaver leveres med afrundede kanter, skrå kanter, med gravering eller noget helt andet – der er ingen grænser. I forhold til montering er der forskellige måder dette kan gøres. Facadebogstaverne kan leveres med selvklæbende tape, til montage på glatte flader som glas, metaller m.m. Eller også kan de leveres med gevindstager eller snapfix der er velegnet til alm. vægge. Vi montere gerne dine facadebogstaver, men øsnker du selv at gøre dette, levere vi selvfølgelig montage tegning i 1:1 samt beskrivelse af fremgangsmåden.

Day & Night løsning til facadebogstaver:

Hvis man har lokalitet et sted hvor det er oplagt at ens skilte kan ses om aftenen/natten, tilbyder vi at levere facadebogstaver med lys. Det kan være med lys i fronten, siderne, bagudvendt eller en kombination af de disse. Det giver en stærk skiltning hele døgnet rundt. Facadebogstaver med lys, er altid lavet med dioder der har meget lang levetid og næsten ingen strømforburg.

Vi fræser også andet end facadebogstaver:

Med en cnc styret fræser som en del af vores egen maskinpark, kan vi tilbyde at fræse i dine egen materiale samt lave ting der ikke har noget med facadebogstaver eller anden skiltning at gøre. Så har du en forespørgsel på noget, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.