Lysskilte

 

Lysskilte viser vejen !

 

Traditionelle gadeskilte har visse problemer. I manglende belysning om aftenen, morgenen og natten,eller i konkurrence med andre gadeskilte, kan det være svært at fremhæve netop ens eget skilt og dervedbudskab; det er dog et problem, du slipper fuldstændigt for med lysskilte. Lysskilte er, hvad gadeskilte er –bare langt bedre og udviklet!

Med et lysskilt får du et skilt, der lyser op dag og nat. Lysskiltet er ikke afhængigt af anden enten naturligeller kunstig belysning, men små lysdioder overalt i lysskiltet sørger for, at dit budskab altid er til atfange for potentielle kunder. Forestil dig, hvor mange, der faktisk bare går forbi et almindeligt skilt udennogensinde at tage notits af det? Det problem kommer du i forkøbet med de professionelle og effektivelysskilte!
Nemt at udskifte plakaten på et lysskilt

At udskifte plakaten på et lysskilt er lige så nemt som med et traditionelt gadeskilt. Du slukker lysskiltet,åbner det, og udskifter blot plakaten. Sørg bare for, at der ingen luftbobler er, hvorefter lysskiltet lukkesigen, strømmen tændes og dit budskab er klar til at blive spredt for alle mennesker i miles omkreds.
Lysskilte kendes blandt andet fra biografer, fra det velkendte ”Exit >” skilte og fra fastfoodrestauranter.Fælles for brugerne af lysskilte er, at det er seriøse virksomheder, der har brug for en seriøs kilde til atsprede deres budskab – lige meget om budskabet er billige burgers, en udgang til højre eller gode puder ogdyner!

Ingen vedligeholdelse på et lysskilt

Køber du et lysskilt i ordentlig kvalitet – og vi fører udelukkende lysskilte i bedre end almindeligt godkvalitet hos Aalborg Skilte! – er der ingen vedligeholdelse forbundet med skiltet. Pudser du det med enegnet klud fra tid til anden, fungerer lysskiltet i år efter år efter år. Levetiden på et lysskilt er med den rettepleje og behandling nem at presse op på tocifrede årsantal.
De fleste lysskilte fungerer både forud vendt og bagud vendt. Det betyder, at du får dobbelt effekt ud afdet samme lysskilt! Både hvis du anskuer lysskiltet fra den ene side og den anden side, kan det selvsammebudskab – eller to forskellige budskaber – fremgå. Har du derfor et lysskilt stående på en travl gågade,kommer samtlige mennesker gående forbi til at se dine lysskilte, der med et skarpt diodelys skinnerigennem i forhold til alle de andre kedelige skilte!