Stadionskilte

 

Stadionskilte og bandereklamer skaber “goodwill”

 

I forbindelse med sponsering af lokale eller størrer idrætsklubber, giver stadion skilte og bandereklamer en stærk eksponering. De bliver set af mange mennesker, og danner herved grundlag for mersalg.

En anden fordel ved stadionskilte og bandereklamer er at de mange gange ikke bliver betragtet som alm. reklame, da folk ved at man støtter “deres” klub, og derved sænker det reklamefilter der normalt kan gøre det svært at komme ud med sit budskab. Så istedet for irretation kan stadionskilte og bandereklamer skabe “goodwill”.

Materiale og størrelse:

Det er forskelligt fra klub til klub, hvilke formater og størrelser der som standard skal bruges. Vi kan producere stadionskilte og bandereklamer i alle formater og materialer, og vi kender på forhånd de fleste standarder.

Standard mål : Det er forskelligt i forhold til hvor de skal sidde. Men ved en udendørs bane er målene ofte 75 cm x 300 eller 75cm x 150cm

Standard materialer: 10mm pvc og 3mm alusandwich er de mest brugte i forhold til stadionskilte og bandereklamer da de har en god holdbarhed i alt slags vejr.

Dekoration:

Ved dekoration af stadionskilte og bandereklamer er der flere muligheder. Det kan gøres ved brug af folietekst eller folieprint, alt efter hvordan skiltet skal udformes. Hvis det skal bestå af ren tekst foreslår vi brug af folietekst, men skal det være mere avanceret med gengivelse af billeder eller grafik foreslår vi folieprint.

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.