Tilbud ønskes

 

Har du brug for et godt tilbud?  

Hos aalborgskilte.dk laver vi gerne et helt uforpligtende tilbud til dig. Vi har dog allerede lagt os på nogle meget konkurrencedygtige priser på vores standardvarer, og du skal derfor være opmærksom på, at vi kun i helt særlige tilfælde tilbyder ekstra rabat på ordrer mindre end 3500 dkk ekslk moms. Skal du derimod bruge speceilfremstillet skilte, print eller skal du bruge en bilreklame, giver vi altid gerne et uforpligtende tilbud.

Hvad skal jeg vælge, hvad passer til mit behov?

Det kan være svært at overskue, hvad der er den bedste løsning.  Du er derfor altid meget velkommen til at ringe til vores faguddannede medarbejdere på +45 40 26 71 40 alle hverdage mellem kl. 8.30 og 15.00 for professionel og uforpligtende rådgivning. 

Hvor lang tid går der inden jeg modtager et tilbud?

Vi behandler løbende alle de henvendelser vi får, og som udgangspunkt kan du regne med at høre fra os indenfor 1-2 hverdage.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker et tilbud?

Du kan:

1. Sende en e-mail eller en besked til os.

Skriv dine ønsker og behov til din nye reklameløsning ned og send dem til os på e-mail på Info@aalborgskilte.dk eller via vores kontaktformular.

Hvis du sender en e-mail, må du meget gerne vedhæfte en skitse af dit hus eller det område, som du ønsker din nye reklameløsning skal dække. (hvis det drejer sig om en bilreklame, skal du bare skrive hvilken model samt farve bilen har)

Når vi har modtaget din henvendelse, vil vi udarbejde et tilbud som vi sender til dig i en e-mail sammen med betingelserne for at benytte tilbuddet.

2. Få besøg af en skiltetekniker.

Hvis du bor i aalborg eller i en omkreds af 45 km tilbyder vi at kommer forbi og foretage opmåling samt skitsering af det område reklameløsningen skal dække.

Hvis du ønsker at gøre brug af dette skal du sende os en mail hvor du beskriver hvad det drejer sig om. Det kan du gøre på info@aalborgskilte.dk.

Når vi har modtaget din mail vil en af vores faguddannede medarbejdere ringe til dig og aftale en tid hvor det kan passe at vi kommer forbi.