Bliv set af mange mennesker med en bilreklame !

En bilreklame er en attraktiv og særdeles velegnet måde at skabe en reklame der  vækker opmærksomhed i gadebilledet – kørende såvel som parkeret. Samtidig er en bilreklame en meget økonomisk måde at reklamere for firmaet, da den holder i lang tid og bliver set af mange segmenter . Med en bilreklame kan du på en moderne og attraktiv måde vise sit logo, arbejdsområder, kontaktoplysninger, aktuelle tilbud eller noget helt andet- der er ingen grænser.

Alle køretøjer en velegnet til at fungere som bilreklame: personbiler, varevogne, lastbiler m.m.

Dekoration:

Hos Aalborg skilte kan vi lave alle slags dekorationer på køretøjer. Det er hvad enten det skal være en simpel dekoration med folietekst eller det skal være en mere avanceret dekoration med fuld indpakning lavet med folieprint.

Vi kan tilbyde 2 forskellige løsninger, eller en kombination af disse:

1. Folietekst: Folietekst er løse bogstaver / logo eller simple figurer der er udskåret i indfarvet folie.  
2. Folieprint: Folieprint giver mulighed for at gengive billeder eller grafik, hvilket giver mulighed for gengivelse af produkter, bygninger, avancerede logoer m.m. Det er kun fantasien der sætter grænsen ved denne metode.

Materiale:

Hos Aalborg skilte bruger vi kun kvalitetesfolier der er lavet af førende leverandører, her iblandt 3m og avery. Disse folier leveres i alle farver og kan skæres i alle former, hvilket sikrer korrekt gengivelse af logo farver m.m. i forhold til designmanualer, koncepter og visuel identitet.

Når det gælder montage af bilreklame sørger vi hos Aalborg skilte hele tiden for at være opdateret i forhold til nye metoder og montage værktøj. Det giver os selv og dig en sikkerhed for korrekt montage – hver gang.

Lad os lave et tilbud på din bilreklame.