Viser alle 13 resultater

1,248 kr.1,698 kr. Inkl. moms
1,598 kr.1,998 kr. Inkl. moms
898 kr.1,198 kr. Inkl. moms
1,998 kr. Inkl. moms
748 kr.1,298 kr. Inkl. moms
498 kr.698 kr. Inkl. moms
1,598 kr.1,998 kr. Inkl. moms
1,498 kr.1,898 kr. Inkl. moms
1,698 kr.2,098 kr. Inkl. moms
2,498 kr. Inkl. moms
1,798 kr. Inkl. moms
1,675 kr. Inkl. moms
1,275 kr. Inkl. moms

Skab opmærksomhed med gadeskilte !

 
Tusinder af danskere bevæger sig rundt i gågaderne hver eneste dag. Har du en butik, hvor du godt kunnetænke dig flere kunder, er gadeskilte en åbenlys metode til dette. Med gadeskilte har du mulighed for at præsentere et slagtilbud, en god grund til at besøge butikken eller et sjovt billede som har til formål at drage opmærksomhed til din butik.

Det rette gadeskilt retter opmærksomhed mod dig.

Når en person går igennem en gade, bliver personen ofte mødt af en del synsindtryk. Ved hjælp af de rette og billige gadeskilte i ordentlig kvalitet kan du dog sørge for, at det er netop dit budskab, personen ser. Det er den nemmeste vej ind til potentielle kunder – og derved bedre resultater på bundlinjen! Gadeskilte bliver også brugt til andet end bare at vise aktuelle tilbud. Restauranter har altid brugtgadeskilte for at fremvise deres menukort og specialiteter, mens barer bruger dem til at vise, at netopderes bar er den bedste i hele byen med festlige billeder af glade (og fulde) mennesker. En af de store fordele ved gadeskilte er, at du altid kan udskifte selve plakaten på skiltet. Plakattrykket kan både forestille menukort, slagtilbud eller billeder af butikken og kan nemt udskiftes på gadeskilte på bare et par sekunder om morgenen. Derfor kan du og din butik have en speciel plakat med tilbud på blomster til Valentines Day og en til blomster på Mors Dag, mens gadeskiltet resten af året har billeder af merealmindelige blomster at vise.

Gadeskilte er en one-time investering!

Har du først et gadeskilt, skal du ikke til at betale abonnementer, fornyelser eller reparationer. Gadeskiltet er derfor en af de billigste måder at reklamere på, da du kun skal betale én gang. Derefter kan du brugegadeskiltet med forskellige og varierende motiver år efter år – især, hvis du vælger et luksusgadeskilt, der kan klare alle typer af vind og vejr! Det er svært at forestille sig en restaurant uden et menukort eller et supermarked uden slagtilbud på billig skinke udenfor indgangen – gadeskilte er overalt i vores hverdag, da det gang på gang bevises, hvoreffektive de ellers billige skilte er. Du kan med fordel installere gadeskilte også foran din butik, restaurant,bar, klub eller anden forretning med henblik på at bringe flere kunder ind – får du lavet et flot plakattryk i samme ombæring, tør vi næsten garantere, at gadeskiltet ender med at blive en ganske fornuftig forretning for dig!